Посланица Јелена Божовић / - фото: Скриншат
17/06/2021 u 19:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД Цетиње: Надлежни органи да процесуираjу посланицу Jелену Божовић због наjаве формирања паравоjних jединица

Ово jе наставак оне ратохушкачке политике када су позивани ратни другови на откопавање оружjа, коjа jе тада прошла некажњено и без реакциjе, наводе из СД-а

На данашњем засиjедању Скупштине Црне Горе, злоупотребом процедуре, посланица Демократског фронта Jелена Божовић наjавила jе, вjеровали или не, формирање паравоjних формациjа коjе ће од Цетињанки и Цетињана бранити Цетињски манастир, jедну од наjвећих црногорских светиња, саопштили су из СД Цетиње, те затражили од надлежних органа да jе процесуираjу.

 – Циjенимо да jе Црноj Гори доста приjетњи било каквим сукобима, било каквим jединицама, а поготово паравоjним. Ово jе наставак оне ратохушкачке политике када су позивани ратни другови на откопавање оружjа, коjа jе тада прошла некажњено и без реакциjе – наводе из СД-а. 

Према њиховим риjечима посљедице тога се виде данас. Како кажу, Црна Гора jе никад подjељениjа и са никад већим jазом међу њеним грађанкама и грађанима.

 – Стога позивамо надлежно тужилаштво да што приjе, у складу са законом, процесуира посланицу Jелену Божовић, чиме ће се послати jасна порука да jе грађански мир у Црноj Гори изнад свега осталог – истичу из СД-а.

Поручуjу да што се приjетњи наведене посланице Цетињанкама и Цетињанима тиче, њих не могу уплашити.

 – Као што нас ваша ретроградна и заостала политика ниjе могла уплашити приjе тридесет година, тако неће ни данас. Jер ће Цетињанке и Цетињани увиjек, сви до jеднога, без искаквог страха, бити спремни да бране нашу jедину кућу Црну Гору, наш родни град и наше наjвеће светиње какав jе Цетињски манастир –з акључуjу из СД-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:33