Социјалдемократе СД, нове покривалице / - фото: СД
26/06/2022 u 18:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SD: Dok se građanske i vučićevske partije nadgornjavaju, država gubi

Ipak, kako dodaju, ta se neslaganja uvijek završe na dva načina: ili su građanske partije preglasane, ili dođe do blokade procesa, kao u ovom slučaju

Baš kako smo i rekli, dok se građanske i vučićevske partije nadgornjavaju u 43. vladi, sad oko toga ko će se kandidovati za Generalnog sekretara RCC, država gubi. Jer, zbog infantilnih igrarija i inaćenja vučićeve URA-e na jednoj strani i građanskih partija na drugoj, koje su, uzgred, svedene na nivo ikebane, za tu poziciju na kraju nije kandidovan-niko, poručile su Socijaldemokrate.

- Svakog dana se iznova dokazuje tvrdnja Socijaldemokrata da ova vlada Abazoviću služi za lična potkusurivanja, a građanske partije, koje nemaju nikakvog realnog uticaja u vladi, tu činjenicu pokušavaju da zamaskiraju javnim neslaganjima - navode oni.

Ipak, kako dodaju, ta se neslaganja uvijek završe na dva načina: ili su građanske partije preglasane, ili dođe do blokade procesa, kao u ovom slučaju.

 - Kako god okrenemo, dobro se ne može završiti, te se nadamo da će i građanske partije, koje svojim učešćem ili podrškom daju legitimitet ovoj vladi, to uvidjeti dok ne bude bilo kasno - naglašavaju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. avgust 2022 08:11