Социјалдемократе / - фото: СД
28/03/2022 u 12:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: И даље смо једна од двије партије која има одборнике у свим општинама

О постизборној коалицији и вршењу локалне власти можемо разговарати само са грађанским, суверенистичким партијама које су јасно европски и евроатлантски опредијељене, казали су из СД-а

Након јучерашњих избора у Беранама и Улцињу, Социјалдемократе Црне Горе остале су једна од свега двије партије која има одборнике у свим општинама. То говори о постојаности наше политике широм Црне Горе и озбиљно изграђеној партијској инфраструктури у свакој средини, саопштено је из Социјалдемократа.

- У Улцињу ћемо, у наредном периоду, бити заступљени са два одборника, док ће нас у Беранама, као и до сад, заступати један одборник у локалном парламенту. У Беранама смо задржали исти број одборника као у прошлом сазиву, док у Улцињу остајемо респектабилан политички субјект који је, као и до сад, спреман да подржи сваку идеју која је усмјерена за корист града и његових становника - казали су из СД-а-

Што се Социјалдемократа тиче, како кажу, њихов став је у потпуности јасан и могу разговарати о постизборној коалицији и вршењу локалне власти само са грађанским, суверенистичким партијама које су јасно европски и евроатлантски опредијељене.

У Улцињу одборнички мандат наставити досадашња одборница СД-а, Нела Миловић, док ће нови одборник СД-а бити предсједник Омладине СД Улцињ, Арбер Хаxхибрахими. У Беранама ће одборник СД-а бити предсједник општинског одбора, Онур Бабаић, закључено је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

14. maj 2024 13:31