СД, лого
18/09/2021 u 11:09 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: Има ли краја самопонижавању УРА-е?

Е па, колико год ви жмурели, сви ми видимо и вас, и нову песницу српског света која је сад наставила да удара у црногорски Филмски центар, па у Народни музеј, па у комплетну културу и просвјету, поручују они

Социјалдемократе питају " да ли има краја самопонижавању УРА-е.

-Након што је у преговорима око реконструкције Владе, а очигледно и у самој реконструисаној Влади уколико се она деси, сведена на декор, те након ћутања на политичку тиранију српског света кроз читаву јавну управу, УРА наставља да се, до крајњих граница, понижава изјавом Дритана Абазовића да он: "Не искључује наставак сарадње уколико реконструкцијом не би био прекршен споразум који је потписан након избора-поручују они.

Додају: "Господине Абазовићу, ако споразум у дијелу аполитичне јавне управе није прекршен списком подјеле радних мјеста по дубини, подјелом позиција као бомбона и шиканирањем већ запослених; ако споразум у дијелу поштовања заставе није милион пута прекршен коришћењем само заставе друге земље у официјелним приликама, на установама и институцијама; ако споразум у дијелу одсуства реваншизма није прекршен невиђеним чисткама од просвјете до здравства, социјале и др; ако споразум у дијелу учешћа мањинских партија у обнашању власти није прекршен њиховим буквално брисањем из Владе и владиних ресора; ако споразум у дијелу доношења закона у складу са европским стандардима није прекршен срамоћењем пред Европом са тужилачким законима, Законом о државној управи и многим другим...онда, господине Абазовићу, ви имате тако мало самопоштовања, а тако пуно потребе да останете на власти, да личите на дијете које се крије од других тако што оно зажмури".

Додају: "Е па, колико год ви жмурели, сви ми видимо и вас, и нову песницу српског света која је сад наставила да удара у црногорски Филмски центар, па у Народни музеј, па у комплетну културу и просвјету".

-И док та песница ломи шта стигне, ви се препуцавате са Демократама, па се сервилно и њима јавно извињавате кад само помислите да можете остати без власти. Изгледа да ништа нијесте научили у Будви, гдје су вас ваши садашњи пријатељи са државног нивоа такође искористили само да учврсте власт, да бисте на крају ипак остали кратких рукава. Остаћете исто тако и на државном нивоу. И није нама жао вас, него разарања, упропаштавања и подривања културе, просвјете, економије, здравља, социјале... са вашим "Амин" због мрвица са стола-поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:30