Марко Ракочевић / -Архива
22/10/2021 u 13:58 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД изабрао предсједништво подгоричког одбора, предложили Шеховића за предсједника

На сједници најављено је и формирање извршног одбора Главног града СД као и Политичког савjета подгоричког одбора на чијем челу ће бити Ђорђе Сухих

Потпредсједници одбора Главног града Социјалдемократа (СД) су Милена Пурлија и Јован Ђуришић, одлучено је на данашњој сједници одбора ове партије. За ову функцију предложио их је Марко Ракочевић, предсједник одбора Главног града СД. Подгорички одбор, у сусрет Конгресу, предложио је Дамира Шеховића за кандидата за предсједника партије.

Изабрано је и предсједништво подгоричког одбора. Чине га Марко Ракочевић, Јован Ђуришић, Милена Пурлија, Емил Ђокић, Ивана Рашчанин, Миливоје Миро Раичевић, Алекса Прелевић, Александар Ђуретић, Ђорђе Сухих, Сеад Чиргић, Грујица Лазовић, Нусрет Цановић, Данило Миротић, Ирма Нишић, Александар Јовићевић, Арсеније Бурић, Елида Кораћ, Александар Митровић и Катарина Ивановић.

На сједници најављено је и формирање извршног одбора Главног града СД као и Политичког савjета подгоричког одбора на чијем челу ће бити Ђорђе Сухих. У сусрет конгресу партије који је заказан за 31. јануар наредне године изабрано је и 56 делегата, као и 24 по функциjи.

Н.С.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 17:03