Иван Микијељ / - фото: инстаграм
03/03/2022 u 10:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД Котор: Менаџер општине Котор слави украjинске жртве, Jокић да га смиjени

А не што jе у питању jедан од челних људи општине у коjоj, од њеног постанка до данас, влада мултинационални и мултивjерски склад и људи живе у миру

Менаџер Општине Котор Иван Микиjељ, вjероватно у националистичком набоjу, на свом Инстаграм профилу подиjелио jе фотографиjу скандалозне кореографиjе навиjача Црвене звезде током коjе jе приказано гробље у боjама украjинске заставе и дао подршку таквоj кореографиjи, саопштено jе из ОО Социjалдемократа Котора.

- У времену када у Украjини гину цивили, старци, жене и дjеца, када се огромне жртве броjе и са jедне и са друге стране, када jедна држава усљед инвазиjе друге бива опустошена, менаџер Општине Котор, очигледно даjући подршку агресору, налази за сходно да на свом профилу подржава рат и слави украjинске жртве - истакли су из ОО Социјалдемократа Котора.

Они додају да би и у случају да се ради о обичном грађанину Котора и Црне Горе, то било страшно и за сваку осуду.

- А не што jе у питању jедан од челних људи општине у коjоj, од њеног постанка до данас, влада мултинационални и мултивjерски склад и људи живе у миру. Стога сматрамо да jе апсолутно недопустиво да особа са оваквим свjетоназорима обавља функциjу менаџера Општине Котор, града коjи jе срце грађанске, културне и еманциповане Црне Горе. Од предсjедника Општине Котор очекуjемо да jавности да jасан став о оваквом понашању Микиjеља и да га, уколико ниjе сагласан са његовим свjетоназорима, у наjкраћем року смиjени са позициjе на коjоj се налази - наводе Социjалдемократе Котора.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 07:01