Премијер Здравко Кривокапић / - фото: Социјалдемократе
18/06/2021 u 17:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

СД: Кривокапић изгубио сваки компас

То се, уосталом, наjбоље види по чињеници да jе приjе два дана успио што нико ниjе: да придобиjе 2/3 Парламента против себе, закључују Социјалдемократе

Премиjер Здравко Кривокапић очигледно jе изгубио сваки компас jер се, дан након што jе резолуциjа о Сребреници усвоjена и та прича стављена ад акта, jавља да jош нешто дода, а то нешто jе да jе Резолуциjа НЕПОТРЕБНА, наводи се у саопштењу Социјалдемократа.

Дакле, човjек коjи jе сопственог министра смиjенио због Сребренице, сад се, дан након свега гласка, да каже како jе декларациjа на ту тему, коjа jе притом већ усвоjена, непотребна, истичу Социјалдемократе.

– На страну чињеница да то говори о његовим вриjедносним ставовима коjе jедноставно не може да сакриjе, те о томе да сад очигледно на неки своj начин пред неким екстремним странама покушава да се "опере" због усваjања Резолуциjе, али премиjер све то ради тако да изгледа као да живи у паралелном универзуму у коме влада нека друга логика и друге законитости – наводе из СД-а.

То се, уосталом, наjбоље види по чињеници да jе приjе два дана успио што нико ниjе: да придобиjе 2/3 Парламента... против себе, закључују Социјалдемократе у саопштењу.

Izdvojeno

04. avgust 2021 23:00