Фото: СД
16/08/2021 u 16:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД најоштрије осуђује физички напад на функционера ДНП-а

Овим путем позивамо надлежне органе да у што хитнијем року расвијетле овај немили догађај, наводе они

Социјалдемократе Бијелог Поља најоштрије осуђују физички напад на функционера ДНП-а и нашег суграђанина Радована Ракочевића.

-Сваком грађанину Црне Горе, сваком политичком дјелатнику, ова држава мора гарантовати сигурност и безбједност. Социјалдемократе ће увијек, као и до сад, штити човјека, без обзира да ли он долази из наше, нама сродне, или партије са потпуно различитим ставовима. Овим путем позивамо надлежне органе да у што хитнијем року расвијетле овај немили догађај, одговорне процесуирају у складу са законом, те заштите господина Ракочевића и гарантују његову безбједност-наводе у саопшзењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:48