/ - СД лого
14/01/2022 u 16:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: Пуч на грађанску Црну Гору, Владу на Универзитету представља црква

Тај пуч спроводи Братићева, особа коју нико није бирао на изборима, која је представник свега ретроградног у овој земљи и којој је, као врхунац, изгласано неповјерење у Парламенту, наводе они

Коначна потврда насилних покушаја преображаја секуларне и мултиконфесионалне Црне Горе у црквену општину је информација да Владу Црне Горе, владу сваког црногорског грађанина, у управном одбору Универзитета представља црква, поручују из СД-а.

-Давање Универзитета, као језгра интелектуалног напретка и критичке мисли, на управљање било којој вјерској заједници, је ништа до отворени пуч на само срце једне секуларне земље. Тај пуч спроводи Братићева, особа коју нико није бирао на изборима, која је представник свега ретроградног у овој земљи и којој је, као врхунац, изгласано неповјерење у Парламенту! Да има политичког интегритета, таква особа, која је окупирала и не пушта једну од највиших позиција у држави, сама би поднијела оставку. Додатно, не само да је беспризорно да вјерска заједница управља државним универзитетом, већ се поставља и питање чије интересе уопште може да заступа осим интереса саме вјерске заједнице. Јер грађана секуларне државе- не може- закључују из СД-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:41