/ - фото: СД
05/06/2021 u 13:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: Влада да обjави Тодоровићев уговор

Уколико не обjаве, свакако да ћемо га тражити према Закону о слободном приступу информациjама, али, вjеруjемо да за тиме неће бити потребе, поручили су из партије

Позивамо Владу да обjави уговор директора ТоМонтенегро компаниjе Предрага Тодоровића, како би демантовала наводе коjи су се на ту тему управо поjавили, саопштиле су данас Социjалдемократе СД.

То jе, истичу, у интересу како Владе тако и свих грађана.

– Наиме, управо jе обjавлено да jе Тодоровићу наводно: у старту исплаћено више хилада еура; следуjе га мjесечна плата 4.400 еура; следуjе га отпреминина од 100 000 еура; стан од 1.000 еура; бонус чим полети први авион од 30.000 еура; бонус од 50 000 ако за годину дана превезе преко 300 000 путника – наводе СД.

Пошто вjеруjу да Влада, коjа jе рекла да ће оснивање компаниjе коштати нула еура никад не би подржала такав уговор, као и због чињенице да би такав уговор био у кафастрофалном несагласjу са порукама Владе о штедњи, вjеруjу да jе приjе свега њима у интересу да што приjе разjасне ову ситуациjу и демантуjу горенаведено.

– Уколико не обjаве, свакако да ћемо га тражити према Закону о слободном приступу информациjама, али, вjеруjемо да за тиме неће бити потребе и да ће сами разjаснити ситуациjу – поручуjу Социjалдемократе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:50