Жељко Брајовић / - СДП
13/01/2023 u 14:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SDP i Građani: Evropa sad, Demokrate i URA da se izjasne o razrješenju Đokovića

Vjeruju da njihov stav dijele sve partije građanske provinijencije, a kako dodaju, ispunjena su oba razloga za pokretanje postupka za razrješenje predsjednika SO Danilovgrad

Odbornik liste “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad” Željko Brajović uputio je predstavnicima političkih subjekata – Evropa Sad, Demokratske Crne Gore, URE i Preokreta pismo u kojem se pozivaju na izjašnjenje o inicijativi za razrješenje predsjednika SO Danilovgrad Velimira Đokovića, zbog njegovog učešća pred Odborom za dijasporu Skupštine Republike Srbije. U pismu se navodi:

- Kao sto ste vjerujem upoznati, predsjednik SO Velimir Đoković je prethodnog mjeseca boravio u posjeti Skupštini Srbije gdje je sa grupom funkcionera iz Crne Gore na sastanku na kom su predsjedavali i učestvovali članovi desničarskih partija i organizacija javno podnosio izvještaj o radu i usklađivao planove za naredni period čime je grubo povrijedio Statut Opštine Danilovgrad, koji u članu 62. kao razloge za razrješenje navodi zloupotrebu funkcije i ponašanje koje narušava ugled funkcije, saopštili su iz ove liste.

Vjeruju da njihov stav dijele sve partije građanske provinijencije, a kako dodaju, ispunjena su oba razloga za pokretanje postupka za razrješenje predsjednika SO Danilovgrad.

- S tim u vezi, molimo vas da nas izvijestite da li ste spremni da se pridružite inicijativi za razrješenje predsjednika SO Danilovgrad. Stojimo na raspolaganju i da u direktnom razgovoru obrazložimo inicijativu”, ističu oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:04