/ - СДП
09/02/2022 u 12:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СДП: Примитивни напади Бурзановића на Вуксановић Станковић

Бурзановић би могао да научи и ријечи великог Марка Миљанова, чије име носи школа на чијем је челу, да је чојство бранити другога од себе и да престане да брука и себе и институцију на чијем је челу

Најновији у низу вулгарних и опасних напада на посланицу СДП Драгињу Вуксановић Станковић дошао је од в.д. директора ОШ "Марко Миљанов", једне од најзначајнијих подгоричких основних школа, али и наставнице музичког из ОШ у Бару, саопштено је из Социјалдемократске партије.

- Поступци извјесних Предрага Бурзановића и Радмиле Оташевић су још једни у низу доказа каква је била кадровска политика одлазеће националистичке владе, поготово у областима за које је била задужена Весна Братић. Управо због овакве срамне кадровске политике у области образовања СДП је и покренула Интепрелацију за смјену Весне Братић која је усвојена од стране посланика у децембру 2021 - наводи се у саопштењу.

Како истичу, овим примитивним и недоличним понашањем треба да се бави тужилаштво, како се особе сличног менталног склопа као Бурзановић и Оташевић не би охрабривале да организују и опасније активности против посланице Скупштине Црне Горе.

- Поразно је да овакве особе могу да приђу образовним институцијама, а камоли да их воде, али је на свима нама који желимо грађанску, европску, мултинационалну и Црну Гору пристојних и часних људи задатак да послије смјене овакве Владе наставимо са нашом борбом.

А Бурзановић би за почетак могао да научи и ријечи великог Марка Миљанова, чије име носи школа на чијем је челу - да је чојство бранити другога од себе и да престане да брука и себе и институцију на чијем је челу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:48