/ - Дамир Шеховић
29/05/2022 u 13:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шеховић: Абазовић нема шта да тражи на самиту Отворени Балкан, није му то трка Формуле 1 да би ишао да испуни “дјечачки сан”

Ако му је баш стало да види Вучића, а јесте, јер без његове подршке не би ни било Абазовићеве мањинске владе, то може званично урадити мимо Охрида, казао је предсједник Социјалдемократа (СД) Дамир Шеховић

Предсједник Социјалдемократа (СД) Дамир Шеховић коментарисао је вијест да је премијер Дритан Абазовић потврдио присуство на самиту "Отворени Балкан" у Охриду.

- "Самит “Отворени Балкан” није трка Формуле 1, па да Абазовић може, упркос томе што Црна Гора није чланица, да пође тек тако на састанак, само да би испунио још један “дјечачки сан”. Или се додворио неком. Обавезе у име Црне Горе нити може, нити смије преузети, иако је вјероватно обећао да хоће - казао је Шеховић.

Ако му је баш стало да види Вучића, а јесте, јер без његове подршке не би ни било Абазовићеве мањинске владе, то може званично урадити мимо Охрида, додао је он.

- А може и тајно, како то иначе радије са њим чини. Не би му било први пут. Ни са њим, ни са обавјештајцима анти-НАТО држава - написао је Шеховић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:12