Damir Šehović / SD
31/01/2023 u 11:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šehović boravi u višednevnoj posjeti Vašingtonu

Šehović će na poziv američkih kongresmena Roberta Aderholta i Pita Sešna učestvovati na bezbjednosnoj konferenciji posvećenoj agresiji Rusije na Ukrajinu i malignim uticajima trećih strana na Evropu

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore dr Damir Šehović boravi u višednevnoj posjeti Vašingtonu, gdje će, pored ostalih aktivnosti, prisustvovati i tradicionalnom 71. Molitvenom doručku, kojem će pored predsjednika Sjedinjenih Američkih Država prisustvovati i politički lideri iz preko 140 zemalja svijeta. 

Šehović će na poziv američkih kongresmena Roberta Aderholta i Pita Sešna učestvovati na bezbjednosnoj konferenciji posvećenoj agresiji Rusije na Ukrajinu i malignim uticajima trećih strana na Evropu, na kojoj će u Kapitol Hilu učešće uzeti zvaničnici balkanskih zemalja i članovi američkog Kongresa.

Predsjednik Socijaldemokrata će osim učešća u programu koji se prvog i drugog februara organizuje u okviru nacionalnog molitvenog doručka, imati priliku za brojne susrete sa gostima i članovima Kongresa i Senata SAD-a, što će biti značajno za razmjenu mišljenja o brojnim političkim, ekonomskim, ali i bezbjednosnim izazovima sa kojima se savremeni svijet suočava.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. mart 2023 13:14