Damir Sehovic / Foto: IVAN PETROVIC-IPE
25/02/2024 u 12:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šehović: Nakon posjete Rusiji i Bjelorusiji, Dodik dolazi u posjetu Crnoj Gori - pametnome dosta

Posjeta čovjeka koji na crnoj listi SAD-a je najbolji pokazatelj političke dezorjentisanosti vladajućih elita, krize sistema vrijednosti kojoj svjedočimo, odnosno haotičnog stanja u kojem se naše društvo nalazi, naveo je Šehović

Nakon posjete Rusiji i Bjelorusiji, Milorad Dodik dolazi u Crnu Goru, nakon čega će se, kako se sam pohvalio, sresti sa premijerom Mađarske i predsjednikom Srbije da zatvori krug -  pametnome dosta, saopštio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović povodom medijske najave da će predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska, narednih dana doputovati u Crnu Goru.

Kako je dodao, dolazak Dodika pokazatelj je političke dezorjentisanosti i krize sistema vrijednosti crnogorskih vladajućih elita.

- Vjerovatno dolazi da prenese pozdrave od Vladimira Putina, i pošalje poruke “mira” i “tolerancije”, koje su mu svojstvene. Posjeta čovjeka koji na crnoj listi SAD-a je najbolji pokazatelj političke dezorjentisanosti vladajućih elita, krize sistema vrijednosti kojoj svjedočimo, odnosno haotičnog stanja u kojem se naše društvo nalazi, naveo je Šehović.

Dodik najavio dolazak u Crnu Goru

Prema njegovim riječima ova posjeta govori mnogo o karakteru parlamentarne većine i Vlade.

- A još i više govori o “čvrstini” evropske i “pouzdanosti” evroatlanstke orijentacije parlamentarne većine i Vlade, koja inače zavisi od Andrije Mandića, zaključio je Šehović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 14:23