Фото: Портал Дан
22/07/2021 u 16:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шеховић пита Братић: Подносите ли оставку ако се докаже да сте незаконито смијењивали директоре?

Додају да га интересује зашто се на крају одустало од наименовања Вишњићеве: да ли због њених личних, односно

Потпредсједник Социјалдемократа и предсједник Одбора за просвјету  Дамир Шеховић поставиће посланичко питање министарки Весни Братић у вези са тиме да ли су њене смјене и именовања в.д. директора у образовно-васпитним установама законита, те да ли ће поднијети оставку уколико се докаже да су сва или већина именовања била спроведена мимо закона, саопштено је из партије Социјалдемократа.

Они истичу да Шеховића такође интересује шта је конкретно препоручило Раду Вишњић за в.д. директорице једне образовно-васпитне установе у Бару, будући да је, како су казали, ријеч о особи која је управо због злоупотребе ђака отпуштена из образовног система.

Додају да га интересује зашто се на крају одустало од наименовања Вишњићеве: да ли због њених личних, односно приватних материјала како је Министарство навело, или пак због њених антицивилизацијских ставова?

 - На крају, Шеховић ће питати и шта је конкретно препоручило протагонисту четничког покрета и једног од подржавалаца иницијативе да се улица у Беранама назове по Ратку Младићу - Горана Киковића, за в.д. директора Дома ученика у Беранама, закључили су у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:13