Dragica Sekulić / - SASAMATIC
21/04/2023 u 23:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sekulić: Abazović i njegova svita bezočno lažu i crtaju metu bez ikakve zadrške

S obzirom da se targetira tadašnje Ministarstvo ekonomije i ja kao tadašnja ministarka smatram da je ovo dirigovana hajka motivisana isključivo namjerom da uništi mene, moje ime i kredibilitet, istakla je Sekulić

Posalnica Demokratske partije socijalista Dragica Sekulić reagovala je na navode premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića u vezi sa  Zakonom o klimi i Uredbi za njegovo sprovođenje.

Ona se povodom toga oglasila na svom Tviter naklogu i navela  da Ministarstvo ekonomije, kojim je rukovodila, nije imalo nadležnosti niti je učestvovalo u njihovoj primjeni.

-Ja u tom procesu nikad ni jednu odluku nisam ni donijela ni potpisala jer na to nisam imala zakonsko pravo. S obzirom da se targetira tadašnje Ministarstvo ekonomije i ja kao tadašnja ministarka smatram da je ovo dirigovana hajka motivisana isključivo namjerom da uništi mene, moje ime i kredibilitet - istakla je Sekulić na Tviteru.

Ona je naglasila da "Dritan Abazović i njegova svita, prema njenim riječima, "bezočno lažu i ljudima crtaju metu bez ikakve zadrške".

-Kako ovo ne rade obični građani, već pojave koje je zapalo da vrše vlast, pojave koje je zapalo da im budu konsultanti, pojave koje je zapalo da im budu NVO na usluzi i mediji koji im vjerno služe, svi vrlo svjesni ovoga što rade, biću primorana da zaštitu zatražim sudskim putem -navela je Sekulić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 12:10