Sa sjednice Odbora / - SCREENSHOT YOUTUBE
10/04/2023 u 13:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sjutra kontrolno saslušanje predstavnika Vlade i tužilaštava

Predsjednik Odbora Momo Koprivica kazao je da je želja Odbora da rasvijetli sva pitanja o toj temi i da javnost bude upoznata sa svim činjenicama

Članovi Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu obaviće sjutra kontrolno saslušanje predstavnika Vlade i tužilaštava, povodom ukidanja zabrane ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Na sjednicu su pozvani postupajući tužilac Vukas Radonjić, tadašnji i sadašnji rukovodioci Osnovnog državnog tužilaštva Nikola Boričić i Duško Milanović, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović, premijer Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Predsjednik Odbora Momo Koprivica kazao je da je želja Odbora da rasvijetli sva pitanja o toj temi i da javnost bude upoznata sa svim činjenicama.

- Sumnja se da su pojedini policijski i državni službenici postupali u interesu jednog kriminalnog klana u odnosu na drugi, što je nezabilježeno. Cilj je da se rasvijetli ovaj slučaj i da vratimo povjerenje u institucije i pravosudne organe - kazao je Koprivica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:51