/ foto: srđa boljević
27/11/2022 u 15:07 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Ima nas": Građani da iskažu nezadovoljstvo, nećemo odustati od zahtjeva

Naša država već dvije godine kontinuirano se suočava sa namjernim pokušajima i malignim uticajima koji imaju za cilj njenu destabilizaciju, navodi se u saopštenju

Novi protest pokreta Ima nas biće održan sjutra u 18 sati, ispred platoa Skupštine Crne Gore. Iz pokreta Ima nas saopštili su da je za dobrobit cijele države, njenih građana, deblokade institucija i prosperiteta i sustizanja evropskog standarda života, potrebno što prije izaći na izbore.

- Prilika je da građani iskažu svoje nezadovoljstvo stanjem u društvu koje usljed političke i institucionalne krize postaje alarmantno. Naša država već dvije godine kontinuirano se suočava sa namjernim pokušajima i malignim uticajima koji imaju za cilj njenu destabilizaciju iz koje se želi poroditi nefunkcionalnost države kao preduslov za gubitak suverenosti. To ne smijemo dozvoliti! Odgovor na ovakvo djelovanje je snažan građanski otpor koji građani iskazuju na protestima Ima nas a koji su po svojoj brojnosti najveći još od obnavljanja nezavisnosti. Zbog toga - nastavljamo dalje, i nećemo odustati sve do ostvarenja naših zahtjeva! Ovo je borba za evropsku, građansku i pristojnu Crnu Goru koja nudi dostojanstven život svakom građaninu i priliku za normalan život i rad. Zbog toga, budi i ti dio rješenja, pridruži nam se- navode iz pokreta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:22