/ Здравко Кривокапић - фото: Дан
23/06/2021 u 13:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сјутра премијерски сат, Кривокапић одговара на питања

Предсједник клуба Социјалдемократа Иван Брајовић питаће Кривокапића да ли има план за превазилажење ове, како је рекао, до сада незабиљежене политичке ситуације у којој се налази Црна Гора

Премијер Здравко Кривокапић одговараће сјутра у парламенту на питања представника посланичких клубова. Посланик Демократске Црне Горе Момо Копривица питаће Кривокапића о нападима на вјерске објекте.

У име клуба посланика "Црно на бијело", посланик Срђан Павићевић питаће премијера како тумачи, у контексту најновијих политичких догађања, однос српских званичника према Влади, премијеру и званичној политици Црне Горе и њеним протагонистима.

- Да ли ће најновија догађања имати икакве реперкусије на заједнички живот у региону и квалитет сусједских односа између Србије и Црне Горе? Да ли ће се ставови званичног Београда одразити на туризам, трговину, економију, сарадњу у домену културе и слично- питао је Павићевић.

Предсједник клуба Социјалдемократа Иван Брајовић питаће Кривокапића да ли има план за превазилажење ове, како је рекао, до сада незабиљежене политичке ситуације у којој се налази Црна Гора.

- Влада на чијем сте челу изгубила је повјерење већине посланика у Скупштини, а Скупштина је изгубила кворум за одржавање пленарне сједнице. Које потезе планирате да повучете у циљу санирања тренутног стања- питао је Брајовић.

Предсједник клуба Социјалдемократске партије и албанске коалиције "Једногласно" Рашко Коњевић питаће Кривокапића за оцјену рада Владе у протеклих 200 дана.

- И да ли сматрате да Ви имате неподијељену подршку Скупштине за наставак рада Владе, у складу са уставним овлашћењима- питао је Коњевић.

На Осмој посебној сједници, у дијелу посвећеном посланичким питањима, а у вези са одређеном темом овлашћени представници клубова посланика постављаће питања министру вањских послова Ђорђу Радуловићу, на тему „Дипломатско - конзуларна мрежа”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 17:25