Славен Радуновић / - Фејсбук
09/07/2021 u 22:55 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Славен Радуновић: Бечић и Кривокапић приредили комунистички пир

Радуновић је поручио да је вечерашњи догађај срамни пир Брозових сљедбеника, коjи ниjе примjерен данас ниjедноj европскоj земљи, већ само можда Сjеверноj Кореjи

Посланик Демократског фронта Славен Радуновић је на свом фејсбук профилу вечерашњу прославу 13. Јула назвао „скандалозном клопком за митрополита Јоаникија” који је такође присуствовао свечаности.

Радуновић је истакао да је вечерас у Подгорици организована прослава државног празника 13. jула (1878/1941), коjу су њени домаћини, Алекса Бечић и Здравко Кривокапић претворили у своjеврсни комунистички пир, какав ниjе виђен од пада Берлинског зида.

– Митрополит црногорско-приморски Jоаникиjе, коjи се одазвао позиву организатора, ваљда вjеруjући да смо се 30.08.2020. прикључили породици демократских држава, коjе су заувиjек одбациле комунистичко jедноумље, морао jе да слуша „омладинце” са црвеним пионирским марамама како пjеваjу пjесме о „другу Титу”, зликовцу коjи jе хладнокрвно побио десетине хиљада грађана Црне Горе, укључуjући Митрополитовог претходника из времена рата, коjи се такође звао Jоаникиjе, као и jош скоро двjеста свештеника – поручио је Радуновић на свом фејсбук профилу.

Радуновић је поручио да је вечерашњи догађај срамни пир Брозових сљедбеника, коjи ниjе примjерен данас ниjедноj европскоj земљи, већ само можда Сjеверноj Кореjи!

– Само jе слет фалио. Ово ни Мило Ђукановић не би направио Митрополиту, кад би га већ позвао. Ужас – навео је Радуновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:53