Slavica Adžić / - LP BAR
11/02/2024 u 10:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slavica Adžić nova predsjednica Liberalne partije u Baru

Ona je poručila da su barski liberal otvoreni za saradnju sa političkim partnerima koji dijele identične programske ciljeve

Slavica Adžić jednoglasno je izabrana za novu predsjednicu Opštinskog odbora Liberalne partije Bar. Izborna konvencija LP Bar održana je u Starom Baru a poručeno je da baš sa ovog mjesta kreće novi liberalni talas za Bar i za Crnu Goru u novom vremenu.

Nakon izbora Adžć je poručila da kod liberala prepoznaje ideje emancipacije i napretka društva uz istovremeni patriotizam, te da jedino LP nudi novu energiju koje crnogorsko društvo traži u ovom vremenu kada su građani umorni od praznih obećanja o boljem životu.

- Sistemske mjere i konkretna rješenja kojim se nudi zdrav razvoj modernog društva, ekonomski prosperitet ali i pristup koji promoviše kulturu dijaloga i baštini različitosti među nama, jedinstvena su ponuda i koja razumije da je uloga države da obezbijedi dostojanstvo svakom čovjeku - kazala je ona.

Adžić je poručila da su barski liberal otvoreni za saradnju sa  političkim partnerima koji dijele identične programske ciljeve i ideje ali i strateški okvir za budućnost grada i svih njegovih građana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 23:13