Boban Radević / - SLOBODNA CG
22/02/2023 u 13:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slobodna Crna Gora: Konstituenti koalicije “Za Budućnost Crne Gore” da podrže Mandića

Lične sujete, animoziteti i politička mjerenja jesu legitimne političke kategorije, ali važnost trenutka od svih nas zahtijeva ujedinjenje oko kandidata koji ima najviše šansi za pobjedu, istakao je generalni sekrtar Slobodne CG

Nakon svih političkih dešavanja kojima svjedočimo proteklih dana, nije teško zaključiti da je politička situacija u Crnoj Gori itekako složena i zamršena, a svako odstupanje od zajedničkog cilja idu na ruku isključivo Milu Đukanoviću, ocijenio je generalni sekretar Slobodne Crne Gore Boban Radević.

- Stoga, pozivam sve konstituente koalicije "Za Budućnost Crne Gore" koja je ostvarila istorijsku pobjedu 30. avgusta prije tri godine, da podrže Andriju Mandića kao predsjedničkog kandidata i time otklone svaku sumnju da će Đukanović ponovo biti izabran na mjesto šefa države. Lične sujete, animoziteti i politička mjerenja jesu legitimne političke kategorije, ali važnost trenutka od svih nas zahtijeva ujedinjenje oko kandidata koji ima najviše šansi za pobjedu. Svi zajedno, naveo je on u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:11