/ - ФОТО: ФЕЈСБУК
23/06/2022 u 15:27 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SNP Demokratama: Najveća izdaja kada te narod prepoznaje kao bivše Srbe

"I još nešto iz Socijalističke narodne partije imamo za Aleksu Bečića. Pošto se kočoperio juče po Zeti, mnogi bi pomislili da je ponovo postao Zećanin, navode oni

Socijalistička narodna partija Crne Gore poručuje Aleksi Bečiću da je časno prodavati patike, ali da je nečasno prodavati demagogiju "i čitav život parazitirati na račun drugih kao što to sve vrijeme rade gospodin Bečić i njegovi najbliži saradnici".

-Umjesto što bez osnova napadaju časni SNP i naše funkcionere, Bečićevim Demokratama bi bolje bilo da razmisle o tome i da narodu odgovore na pitanje gdje su to Bečić i njegovi najbliži saradnici sticali političko i radno iskustvo i radne navike. Da li su mimo SNP-a, u kojem su bili naši juniori, i mimo Demokratske Crne Gore i državne kase igdje ikada zaradili ijedan cent? Jesu li bilo kada ovoj državi platili i cent poreza, a da je to ostvareno u realnom sektoru? Pamte li koliki su nam dug ostavili kada su napuštali SNP i to dug koji i dan danas vraćamo? I je li im toliko oslačalo parazitiranje na račun građana da i dan danas ne mogu da prežale što su zajedno sa Zdravkom Krivokapićem postali neslavni rekorderi u Crnoj Gori po tome koliko su kratko bili na vlasti? I da se slučajno ne zaboravi da su upravo voljom SNP-a došli do funkcija sa kojih su brzo i neslavno sišli- navode oni.

SNP podsjeća gospodu iz Demokrata da je najveća narodna, vjerska i kulturna izdaja kada, kao što je slučaj sa Demokratama, ne smiješ da kažeš kojim jezikom govoriš, u koju crkvu ideš i kada te sav narod svuda po Crnoj Gori prepoznaje kao bivše Srbe.“

-Savjetujemo Demokratama da crkvene velikodostojnike i njihovo djelo ne zloupotrebljavaju u svom političkom djelovanju. Našega velikoga Mitropolita Amfilohija se sjećamo kao čestitoga čovjeka, velikog hrišćanskog misionara i uzvišenoga Mitropolita crnogorsko-primorskoga Srpske pravoslavne crkve. Vladimir Joković ističe svoju pripadnost upravo našoj – Srpskoj pravoslavnoj crkvi. A umiju li i smiju li Bečić i njegovi najbliži saradnici da javno kažu kojoj oni crkvi danas pripadaju?-pitaju iz SNP-a.

Dodaju:"I još nešto iz Socijalističke narodne partije imamo za Aleksu Bečića. Pošto se kočoperio juče po Zeti, mnogi bi pomislili da je ponovo postao Zećanin a da je sada bivši Srbin i bivši Podgoričanin. Pa bismo da mu poručimo da se uzalud ponovo sjetio da je Zećanin, jer poslije opšteg debakla koji doživljava njegova partija svuda po Crnoj Gori, ni u njegovoj Zeti na izborima neće proći bolje".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:45