/ фото: СНП
06/04/2022 u 12:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Демократе да престану да дијеле лекције бољима од себе

Социјалистичка народна партија саопштила је да нема намјеру да се бави "бесмисленим и несувислим саопштењима Демократа"

Социјалистичка народна партија саопштила је да нема намјеру да се бави "бесмисленим и несувислим саопштењима Демократа, али истине ради, ваља разоткрити све њихове манипулаторске лагарије, које у ствари, представљају хистерију и ламентирање над фотељама и позицијама које им неумитно одлазе".

- Не чуде нас њихови свакодневни напади на нас јер још једном покушавају да се перу, овога пута од класичне куповине ДПС-ових одборничких мандата у Котору. Своје лицемјерство додатно показују и тиме што, са једне стране, дијеле лекције свима по Црној Гори, а са друге, не желе да гласају за контролно саслушање о могућој куповини мандата у Котору. У свему томе, настављају да нападају нас, наше људе и побједничке листе у Плужинама и Беранама. На њихову жалост, у Плужинама СНП је освојила апсолутну власт и данас их увјеравамо да ће тако бити и у наредне четири године. Неспорна изборна воља је и да је беранска листа СНП-а имала највећи број гласова. И ту је јасно да су Беранке и Беранци дали највећу подршку честитим људима наше партије, који се одговорно и домаћински односе према свом граду- наводе из СНП-а.

Стога, како поручују, " још једном позивају Демократе да престану да дијеле лекције бољима од себе, те да не манипулишу ради сакупљања јефтиних политичких поенчића". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 08:23