СНП / фото: фејсбук
24/02/2022 u 11:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Демократе опструкцијом рада парламента блокирају и живот грађана

У писму господину Булаjићу, Богдановић од њега тражи да опструира рад парламента и до пет мjесеци папагаjски помињући некакву издаjу, казали су из СНП-а

Колеге из Демократске Црне Горе немаjу намjеру да помогну у решавању дубоке политичке кризе коjа нас већ извjесно вриjеме потреса, већ jе своjим потезима jош више компликуjу, казали су из Социјалистичке народне партије..

- Предсjедаваjући Скупштине Црне Горе Страхиња Булаjић, заказао jе приjе два дана сjедницу шефова посланичких клубова парламентарне већине коjоj су присуствовали сви (Драган Ивановић, Славен Радуновић, Бранко Радуловић, Милош Конатар) осим шефа клуба Демократа Бориса Богдановића коjи jе упутио поздравно писмо. У писму господину Булаjићу, Богдановић од њега тражи да опструира рад парламента и до пет мjесеци, папагаjски помињући некакву издаjу, превару и томе слично. Тема састанка jе био покушаj постизања договора око формирања владе од представника парламентарне већине - поручили су из СНП-а. 

Додају да се поставља  питање зашто Демократе коjе су изњедрене у гниjезду истине и правде оличене у Социjалистичкоj народноj партиjи, дозвољаваjу себи овакве иступе и намjере, показуjући да тако мисле само на себе и своjе фотеље а не на, како истичу, грађане коjи су им своjим гласовима омогућили да буду ту гдjе jесу.

- Да ли су свjесне колеге из Демократа да блокадом рада парламента, блокираjу и живот грађана Црне Горе, онемогућаваjу смањење акциза на гориво коjе jе у овом тренутку неопходно, jер постоjи инициjатива коjу jе Влада послала Скупштини на усваjање. Онемогућаваjу поновно гласање о Закону о локалноj самоуправи коjим се омогућава одржавање локалних избора у jедном дану у свим општинама у Црноj Гори. На том смо задатку радили заjедно у октобру и у децембру, али су Демократе промиjениле курс. Сада им  то не одговара - оцијенили су из СНП-а. 

Они су позвали колеге из Демократа да умjесто оптужби коjе шаљу другима, обjасне грађанима Црне Горе зашто њихов предсjедник клуба посланика ниjе присуствовао тако важном састанку код потпредсjедника Скупштине Страхиње Булаjића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 20:57