СНП БЕРАНЕ / - ФОТО: ФЕЈСБУК
22/08/2022 u 11:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SNP: Demokrate spremne da pogaze i Temeljni ugovor samo da bi došle do fotelja

Kad su Demokrate već toliki vjernici i poštovaoci SPC, neka objasne građanima i vjernicima svoje postupanje kad je u pitanju Temeljni ugovor, dodali su iz SNP

Kao što smo rekli, Demokrate su tajnim dogovorom sa DPS-om srušili 43. Vladu. Sada prijeti realna opasnost da neka nova Vlada, koju će vjerovatno činiti DPS, Demokrate, SDP, SD i BS, poništi Temeljni ugovor sa SPC, kazali su iz Socijalističke narodne partije.

Kako dodaju zbog toga postavljaju nekoliko pitanja:

"Da li su se Demokrate probudile i da li su svjesne zbog koje tačke dnevnog reda su glasale za pad Vlade? Zašto na zahtjev premijera Abazovića nisu uputili nijednu jedinu primjedbu na tekst Temeljnog ugovora? Koje su sporne tačke u Temeljnom ugovoru zbog kojih su glasali za pad Vlade? Zašto su pozdravili potpisivanje Temeljnog ugovora, pa samo nakon 15 dana oborili Vladu zbog potpisivanja istog?"

Kad su već toliki vjernici i poštovaoci SPC, neka objasne građanima i vjernicima svoje postupanje kad je u pitanju Temeljni ugovor, dodali su iz SNP.

Smislenog objašnjenja nema. Demokrate su spremne da pogaze i Temeljni ugovor i svaku svetinju, samo da bi došle do fotelja. To je svim građanima danas jasno i to je jedina istina, zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 09:01