СНП лого / -СНП лого
21/11/2021 u 15:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Голубовић увесељава младе Пљеваља, ДПС тридесет година уништава овај град

У овој партији тврде да млади Пљеваља, а ни остали грађани, већ одавно Голубовићеве изјаве не схватају за озбиљно

На свечаној сједници поводом Дана општине Пљевља предсједник Општине Игор Голубовић је на врло хумористичан начин увесељавао младе овог града. Изјавом да млади не треба да иду из овог града и да ће се отворити нова радна мјеста започета је предизборна кампања ДПС-а и коалиционих партнера, саопштено је из Социјалистичке народне партије (СНП).

Поручују Голубовићу да је ово била свечана сједница поводом Дана општине Пљевља, а не Дани хумора и сатире.

 - Млади из Пљеваља су одавно отишли у потрази за радним мјестима, а Ваша партија чији сте истакнути члан је овај град више од тридесет година уништавала и затварала радна мјеста лошим и пропалим приватизацијама. ДПС је са три стечајна управника, стечајним поступцима угасила  сва пљеваљска предузећа која су се могла угасити, остављајући тако без посла хиљаде Пљевљака. Умјесто да будемо Општина са просјечно највећим бројем отворених нових радних мјеста у привреди, Пљевља и Пљевљаци се суочавају са смањеним наталитетом, миграцијама и укидањем радних мјеста - наглашавају из СНП-а.

Наводе да су млади и грађани Пљеваља постали највеће жртве и највећи таоци накарадне економске политике ДПС државне власти, политике која је имала за циљ да омогући лако и енормно богаћење појединаца из врха режима и њихових пословних партнера, кроз разне корупционашке послове.

 - Господине Голубовићу, колико сте до сада отворили нових радних мјеста? Колико је запослено младих људи у другом блоку ТЕ Пљевља, колико је запослено на Аеродрому Пљевља, колико је запослено у “Вектри-Јакић”, колико у “Оптелу”, а колико у Топлани? На које начине сте до сада подржали младе да покрену сопствени бизнис у Пљевљима, и гдје се налазе бизнис зоне у нашем граду - упитали су из СНП-а.

У овој партији тврде да млади Пљеваља, а ни остали грађани, већ одавно Голубовићеве изјаве не схватају за озбиљно.

 - И ви сте свијесни да на прољеће, заједно са Вашом партијом, одлазите у политичку прошлост. Вјерујемо да ће Пљевља у наредном периоду доживјети привредни опоравак и да ће се у Пљевља улагати за разлику од ваше Владе која је само износила из Пљеваља, а Пљевљацима остављала мрвице. Одлазећи предсједниче Голубовићу, замолили бисмо Вас да се у будућем периоду уздржите од оваквих изјава, јер њима само још више убрзавате ваш партијски суноврат који ће се десити на прољеће сљедеће године. Тога морате бити свјесни, јер је то реалност, а Пљевљаци ће Вам то и доказати - закључују из ове партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 05:36