СНП лого / - СНП лого
19/11/2021 u 19:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

СНП: Корона вирус није успорио Црну Гору, већ и цијели свијет

Упркос томе, како додају, наши здравствени радници - љекари и медицинске сестре дају последње атоме снаге да би спасили што више људских живота и помогли зараженима да се опораве на што лакши начин

Црна Гора већ више од годину и по бије битку са невидљивим непријатељем који односи жртве сваког дана, док се број заражених мјери хиљадама. Пандемија корона вируса зауставила је и успорила не само малу Црну Гору, већ и цијели свијет, саопштено је из Социјалистичке народне партије (СНП).

Упркос томе, како додају, наши здравствени радници - љекари и медицинске сестре дају последње атоме снаге да би спасили што више људских живота и помогли зараженима да се опораве на што лакши начин.

 - Радили су и раде даноноћно, у тешким условима, без слободних дана, за ниске плате. Ипак, нисмо од њих чули ни ријеч жалбе, незадовољства или прекора.  Због тога је данашњи "перформанс" испред Министарства здравља заболио до кости сваког здравственог радника у нашој земљи. Поигравајући се са људским жртвама, не водећи рачуна ни о преминулима, ни о њиховим породицама, а ни о медицинским радницима, појединци су овим морбидним актом хтјели да ударе на оне који воде здравствени систем, прије свих на министарку здравља Јелену Боровинић Бојовић - тврде у СНП-у.

Без намјере да бране министарку, морају подсјетити на хаос који су она и њени сарадници затекли прошлог децембра, на чињеницу да није било ниједне вакцине у Црној Гори, да је било много више заражених и да је рађено много мање тестирања.

 - Требало је времена да стигну вакцине, да се успостави контрола над епидемијом, али се успјело у томе. Због тога, данашњи опскурни "перформанс" групе политички незадовољних и острашћених појединаца није погодио само здравствене раднике, већ сваког добронамјерног грађанина Црне Горе. Ипак, најбољу поруку овим "спасиоцима" Црне Горе послали су управо грађани којих на њиховом окупљању није било. Не треба ту ништа више додавати - закључили су из ове партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 13:12