/ - фото: СНП
09/02/2022 u 10:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Мафија има пипке у ЦГ, обрачун са њом тежак посао за нову Владу

Сматрамо да надлежни органи што прије треба да расвијетле овај случај шверца цигарета како би се открило ко обавља прљаве послове за шверцерску мафију, закључују из СНП-а

Из СНП-а су саопштили да "изгледа да мафија још увијек има своје пипке у Црној Гори, да су они дубоко укоријењени и да ће обрачун са њом бити тежак посао и за нову Владу, као што је био и претходној".

- Крађа цигарета из Слободне царинске зоне у Луци Бар, наставак је шверцерских послова а чињеница да је све „случајно откривено“ и завршено као по филмском сценарију, потврда је томе да шверцерска мафија има сараднике у одговорним органима у чијој је надлежности овај сектор. Да ли је могуће да у времену развијених дигиталних технологија и видео надзора који је успостављен и у Луци Бар и на многим локацијама у самом граду Бару, није могуће реконструисати кретање десетина шлепера који су износили цигарете- наводе из СНП-а.

Истичу да се поставља питање "колико су спремне и способне службе које треба да се обрачунају са овим видом криминала и да ли је могуће да се овакве ствари дешавају у овом моменту, након великих акција полиције током заплијене великих количина наркотика".

- Сматрамо да надлежни органи што прије треба да расвијетле овај случај како би се открило ко обавља прљаве послове за шверцерску мафију јер је обрачун са криминалом и корупцијом приоритет сваке власти- закључују из СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 19:04