за контића / - Ин4С
25/05/2022 u 14:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Медојевић постао политички терет ДФ-а, ПзП не може самостално на изборе због њега

- Онај ко је оптужен за сарадњу са Земунцима, не може спочитавати часном СНП-у сарадњу са било каквим картелима - додају они

Ако постоји политичар у Црној Гори данас који паразитира на рачун другог и коме се поклањају мандати, то је Небојша Медојевић. Он је постао политички терет ДФ-а, али и својима у Покрету за промјене, који данас нигдје, управо због Медојевића, не може да иде самостално на изборе, поручују из Социјалистичке народне партије (СНП).

 - Онај ко је оптужен за сарадњу са Земунцима, не може спочитавати часном СНП-у сарадњу са било каквим картелима. За разлику од Меда, Социјалистичка народна партија Црне Горе је данас најјачи конституент Владе Црне Горе. На изборима у Беранама је СНП самостално појединачно најјача партија. СНП има предсједника Општине и у Плужинама и у Андријевици и већ се најозбиљније спрема за локалне изборе који су заказани у великом броју општина за 23. октобар ове године - тврде у СНП-у.

Како истичу, свако ко разумно посматра политику у Црној Гори, тај види да је СНП данас најснажнији чувар изборне воље од 30.августа 2020. године.

 - Зато смо ми ту гдје јесмо, враћамо снагу СНП-у, а Меда нема нигдје ни у озбиљним, а ни у неозбиљним истраживањима јавног мнења. А да не причамо о резултатима на изборима, које Медо одавно нема. Зато Небојша Медојевић треба да устане кад спомене СНП, партију која је у свом вишедеценијском постојању показала одговорност и разум кад год је то било потребно, партију која се политички неуморно борила за остварење својих циљева, али никада науштрб других, и тако ће и наставити - наглашавају они.

Грађани Црне Горе се, како истичу у овој партији,  добро сјећају колико је Медојевић мислио о интересима Срба кад су се доносиле круцијалне одлуке, које су у великој мјери допринијеле цементирању подјела у друштву које и данас осјећамо, а које су резултирале дводеценијском дискриминацијом значајног дијела становништва коју је репрезентовао СНП.

 - Не каже се узалуд – прво треба погледати у своје двориште да би коментарисао туђе. Поручујемо Медојевићу да би било боље да се бави собом и својом партијом, ако сматра да је још увијек има. А кад већ прозива друге, лијепо би било да се одважи и самостално изађе на изборе не би ли одмјерио своју политичку снагу. Овог пута ћемо сачувати Медојевића од њега самог и овдје ћемо стати - закључују из СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:55