/ - ФОТО: ФЕЈСБУК
17/02/2022 u 21:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП о Катнићу: Отклоњен велики камен спотицања на европском путу

На овај начин, поручују, одблокирана су поглавља 23 и 24, а ЦГ може кренути у потребне реформе како би испунила све критеријуме ЕУ

Социјалистичка народна партија Црне Горе поздравља одлазак у пензију највећег "заштитника Мила Ђукановића и ДПС-а, Миливоја Катнића".

- Сматрамо изузетно вриједним рад и залагање нових чланова Тужилачког савјета који су данашњим поступком зауставили даље урушавање система владавине права и правде у Црној Гори.  Не треба ни подсјећати на све афере које су се десиле у вријеме Миливоја Катнића, као што су афера "Државни удар", "Коверта", "Абудаби фонд" и бројне друге због којих је Црна Гора трпјела штету и због којих су се наши грађани годинама стидјели.  Не треба подсјећати ни на то да је Катнић био највећи заштитник шефа бившег режима Мила Ђукановића, за којег, гле чуда, за све ове године није било ни "удаљене сумње" да је учествовао у било каквом непочинству- наводе из СНП-а.

На овај начин, поручују, одблокирана су поглавља 23 и 24, а Црна Гора може кренути у потребне реформе како би испунила све критеријуме ЕУ. 

- Једна ружна епизода је завршена и надамо се да сада слиједи знатно бољи период за Црну Гору јер је коначно отклоњен један велики камен спотицања на нашем европском путу. Борба тек почиње, а сви који су били заштићени сад су потенцијална мета руке правде- наводе из СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:02