/ - ФОТО: ФЕЈСБУК
26/06/2022 u 13:37 h
Portal DanPortal Dan
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SNP o Žabljaku: DPS I SD birali za predsjednika onoga koji je prvo podnio ostavku

Trebali su se češće javljati i ukazivati na probleme građana Žabljaka. No, opraštamo im. Ipak se to ne može vidjeti iz Podgorice, zaključuju oni

Socijaldemokrate su zajedno sa DPS-om ustoličili predsjednika Opštine Žabljak suprotno Ustavu, zakonima i izbornoj volji građana, navode iz  SNP Žabljak.

-Na istoj sjednici, u istom danu, birali su za predsjednika onoga koji je podnio ostavku na mjesto predsjednika opštine. Pitamo, da li se sličan primjer desio bilo gdje u svijetu? Socijaldemokrate se pozivaju na formiranje buduće lokalne vlasti u interesu građana a bez ucjena. Zaboravljaju da su godinama bili sastavni dio vlasti, a svoje učešće u njoj temeljili upravo na ucjenama. Bili su prepoznati kao  Savez Direktora  (SD)- poručuju u saopštenju SNP-a.

Dodaju:"Ipak, ovo je bilo za očekivati od njih  jer,  bliže se lokalni izbori i snagu će pokazati ako se ne budu krili na nekoj zajedničkoj listu. Izgleda da još nisu prežalili nadanje da  budu dio državne vlasti i otud tolika uznemirenost".

-Trebali su se češće javljati i ukazivati na probleme građana Žabljaka. No, opraštamo im. Ipak se to ne može vidjeti iz Podgorice- zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 08:33