Социјалистичка народна партија / - фото: СНП
16/03/2022 u 20:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одлука ГО да крене у преговоре око мањинске владе потврдила јединство СНП-а

Руководство партиjе има пуну подршку чланова и симпатизера за наставак приче око мањинске владе и учешћа СНП у њоj, казали су из ове партије

У склопу редовних активности подгоричког одбора СНП ЦГ, у Подгорици jе одржан састанак представника мjесних одбора са подручjа Главног града, коjи jе иницирао мjесни одбор Толоша а коjем jе присуствовао предсjедник партиjе Владимир Jоковић са сарадницима, саопштено је из Социјалистичке народне партије.

- Чланство и симпатизери СНП пуних 25 година имаjу jасан и отворен однос али питања и поjашњења никада ниjе доста, посебно у актуелном тренутку, када jе наша партиjа на удару од стране политичких противника али и поjединих чланова и симпатизера коjи нису довољно упознати са ситуациjом - казали су из СНП-а.

Они додају да је Одлука Главног одбора да се крене у преговоре око формирања мањинске владе, потврдила jе jединство и стабилност Социjалистичке народне партиjе и утрла пут за даље дjеловање на том плану.

- Претходно су Извршни одбор Одбора СНП Главног града и Одбор , дали пуну подршку руководству Партиjе да се уђе у преговоре око мањинске владе оцjењуjући да jе то jедини могући и исправни начин за излазак из тренутне политичке кризе - поручују из СНП-а.

У ову причу, поjашњено jе на састанку, ниjе се кренуло из небуха.

- Зна се како и на коjи начин ће нова Влада бити формирана, ко ће jе чинити и коjи кадрови ће представљати СНП. И за подршку законима коjи буду предлагани, постоjи довољна већина. Зашто Демократски фронт и Демократе не би подржали Закон о лустрациjи, Закон о пориjеклу имовине, закон о попису, изборне законе коjима  би се  пречистили бирачки спискови и омогућили фер и демократски избори? За те “проjекте” нису потребни гласови ДПС-а. Са изузетно посjећеног састанка послата jе порука да руководство партиjе има пуну подршку чланова и симпатизера за наставак приче око мањинске владе и учешћа СНП у њоj - закључују из СНП-а. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:48