/ - СНП
30/11/2021 u 11:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП Подгорица: Вуковић покушава да придобије подстанаре, обећава субвенције за станарине

Постављамо питање градоначелнику и његовом тиму гдjе су били током протекле три и по године да помогну подстанарима и риjеше њихово основно егзистенциjално питање, наводи се у саопштењу

Велика паника jе завладала у редовима Демократске партиjе социjалиста у Подгорици уочи локалних избора на прољеће. Обећања прште на све стране, а градоначелник Вуковић покушава на све начине да придобиjе што више грађана на своjу страну, саопштено је из Одбора СНП Главног града Подгорица.

- Тако су градоначелник и његов тим, поред стандардних обећања о реконструкциjи улица и слично, сада прешли на подстанаре коjима обећаваjу субвенциjе за плаћање станарине. Наводно, на оваj начин локална самоуправа пружа подршку овоj категориjи становништва jер држава ниjе нашла начин да то уради.

Наравно, све би ово било добро и општеприхваћено да се не дешава у вриjеме предизборне кампање, коjу Иван Вуковић већ увелико води. Постављамо питање градоначелнику и његовом тиму гдjе су били током протекле три и по године да помогну подстанарима и риjеше њихово основно егзистенциjално питање - наводи се у саопштењу.

Такође, истичу да је важно напоменути да за све вриjеме траjања мандата локална самоуправа ниjе учинила ништа на пружању помоћи незапосленима, посебно младим, факултетски образованим, људима, коjи у великом броjу напуштаjу Подгорицу и Црну Гору.

- Одбор СНП Главног града Подгорица подржава сваку инициjативу чији је циљ пружање помоћи угроженим категориjама становништва, али овдjе jе више него jасно да се ради о чистом политичком маркетингу и вођењу предизборне кампање у сусрет изборима, коjе ће Иван Вуковић сасвим извjесно изгубити - закључује се у саопштењу СНП Подгорица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:56