СНП лого / - СНП лого
17/09/2021 u 17:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП поздравља дијалог ДФ-а и Демократа: Мањинске партије добродошле у Владу

Неће дозволити да буду нијеми посматрачи будућих друштвених и политичких дешавања

Социјалистичка народна партија поздраваља договор ДФ-а и Демократа, уз подсјећање да су читаво вријеме потенцирали чињеницу да су дијалог, отворен разговор, постизање најширег могућег консензуса једини начини изласка из кризе, и да међусобна нападања могу једино донијети тренутну корист бившем режиму, оцијењено је на састанку руководства ове партије са предсједницима одбора на локалном нивоу.

Истовремено сматрају да су, уз актуелну већину, мањинске партије и њихови представници добродошли у сваку нову реконструисану Владу у којој нема елемената ДПС- и њима сродних политичких субјеката.

  - У свијетлу последњих актуелности, заједнички је још једном закључено да су дешавања на Цетињу само констатовала насилнички карактер претходног режима на челу са ДПС-ом, и да у том правцу сви конституенти актуелне власти морају показати додатну политичку зрелост и озбиљност. - наводе у овој партији.

Руководство СНП- а је још једном подвукло немјерљив допринос, који је ова партија дала и даје како би Црна Гора што прије постала дио породице европских демократских друштава.

 - Самим тим, нећемо дозволити да будемо само нијеми посматрачи будућих друштвених и политичких дешавања. Поручујемо и овога пута да се искључиво на коректним односима, консензусом, уз активно учешће свих представника актуелне већине, можемо договорити око, сада већ, обавезне реконструкције Владе, уз закључак да наши кадрови могу одговорити најсложенијим задацима на европском путу наше државе - наводе из СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:37