SNP / - in4s
11/07/2022 u 19:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SNP: Rušenje ove Vlade značilo bi rušenje evropskog puta Crne Gore

SNP nastavlja dalje jer evropska agenda ne može da čeka

Danas je u Podgorici održana sjednica Predsjedništva SNP CG na kojoj je zaključeno da je Partija riješila jedan od prioriteta zbog kojeg je ušla u 43. Vladu, a to je Temeljni ugovor sa SPC, saopšteno je iz SNP-a. 

Kako navode, ova partija nastavlja dalje jer evropska agenda ne može da čeka. Socijalistička narodna partija je spremna da nastavi parlamentarni dijalog o svim pitanjima koja čekaju.

- Ova 43. Vlada je i nastala kako bi se realizovala evropska agenda i SNP je spremna da tome da svoj puni doprinos - kazali su iz SNP-a.

Dodaju da bi "rušenje ove Vlade značilo bi rušenje evropskog puta Crne Gore".

- Čeka nas izbor Sudskog savjeta, čeka nas Ustavni sud, Tužilaštvo, VDT. Čekaju nas završna mjerila za poglavlja 23. i 24.  Crna Gora treba da bude dio velike evropske porodice naroda. Dakle, spremni smo za svaki dijalog koji bi doveo do širokog društvenog konsenzusa o svim pitanjima. Još jednom podvlačimo ono što smo i potvrdili do sada - uskostranački i politički interesi nikada nam nisu bili na prvom mjestu. SNP je ozbiljna i organizovana partija, spremna da da svoj puni doprinos rešavanju svih problema a sve u korist građana Crne Gore. Na kraju, očekujemo od svih političkih subjekata da se odnesu odgovorno prema onome što su naši prioriteti i obaveze iz EU agende - zaključili su iz SNP-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:54