за контића / - Ин4С
24/11/2022 u 20:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SNP: Trenutno rukovodstvo Šavnika iz drugih opština dovodi naoružane birače da glasaju

Evropska vrijednost koju predsjednik Jakić nastoji da donese Šavniku je i potpuno urušavanje finansijske održivosti opštine nezakonitim i neracionalnim trošenjem sredstava, dodaju oni

Evropske vrijednosti koje zastupa aktuelno rukovodstvo opštine Šavnik na čelu sa predsjednikom Jakićem su očito organizovana promjena prebivališta stanovnika drugih opština izvršenjem krivičnih djela, izborni inženjering i napadi članove biračkog odbora od strane istih tih pojedinaca dovedenih iz drugih opština, poručili su iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Evropska vrijednost je, kako ističu, vjerovatno i organizovani prevoz naouruzanih birača iz drugih opština.

- Primitivizam bez presedana je dovođenje pojedinica iz kriminalnog miljea i omogućivanje istima da glasaju, napadaju biračke odbore i demoliraju biračka mjesta. Evropska vrijednost koju predsjednik Jakić nastoji da donese Šavniku je i potpuno urušavanje finansijske održivosti opštine nezakonitim i neracionalnim trošenjem sredstava, dodaju u SNP-u.

Kako ističu, aktuelno rukovodstvo lokalne samouprave je kompletna sredstva koja je Vlada uplatila za izgradnju seoskih vodovoda utrošilo za predizborno krečenje privatnih stambenih objekata i druge usluge svojim pristalicama, ostavivši seoska domaćinstva bez osnovnog resursa za život i lišivši ih nade da će se konačno riješiti pitanje vodosnabdijevanja.

- Sve su to vrijednosti koje ovoj opštini donosi korumpirana lokalna samouorava oličena u aktuelnom predsjedniku opštine. Ukoliko se nastavi ovakvo "evropejstvo" našeg predsjednika i njegovih  poslušnika pitanje je da li će do sljedećih lokalnih izbora biti i same opštine, navode iz SNP-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:56