/ Foto: LAZAR RUZIC
01/04/2022 u 16:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Забринути смо због дојава о бомбама, ово је шокантно

Дјеца су нешто најсветије и највредније што имамо и не смијемо дозволити да се преко њихових леђа преламају било какви догађаји, кажу из ове партије

Из Социјалистичке народне партије, на чијем је челу Владимир Јоковић, кажу да су дубоко забринути због данашњих дешавања и позивају надлежне институције да учине све како би се пронашли и процесуирали они који су узбунили црногорску јавност лажним дојавама о бомбама у појединим школама.

- Невјероватно је и шокантно да се дешавају ситуације у којима се на овакав начин пријети нашој ђеци и њиховим породицама. Дјеца су нешто најсветије и највредније што имамо и не смијемо дозволити да се преко њихових леђа преламају било какви догађаји унутрашњег или међународног карактера. СНП стоји уз свако дијете Црне Горе и поручује да су неприхватљиве и опасне било какве ситуације које би могле изазвати панику и страх наших грађана за своју ђецу, па макар се радило и о несланој шали. Наше друштво мора пронаћи снагу и начин да одговори на овакве изазове и да заштити наше најмлађе. Зато позивамо све надлежне органе да дају пуни допринос како бисмо изградили сигурно друштво у којем ће оваква дешавања бити незамислива- поручују из СНП-а. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 12:13