/ Данијел Живковић - фото Скупштина ЦГ
22/09/2021 u 10:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Жалосно је када млади човјек као што је Живковић брани лик и дјело свог шефа

Поручују Живоковићу да не бринете о СНП-у, већ да погледате у своје двориште

Социјалистичка народна партија Црне Горе саопштила је да "када вам шеф посланичког клуба ДПС-а каже да је иницијатива о разрјешењу предсједника државе Мила Ђукановића промашена идеја, онда сигурно знате да сте на правом путу".

- Жалосно је када један млади човјек као што је Данијел Живковић из петних жила брани лик и дјело свог шефа, свјестан зла и непочинстава које је Ђукановић приредио Црној Гори у протекле три деценије. Очигледно је да је господина Живковића захватио ДПС сој вируса од којег се тешко лијечи, па умјесто се огради од ретроградне политике свог господара, он све више брани нешто што се одбранити не може. Колико је његова улога у тој одбрани јадна и бесмислена говори чињеница да је Живковић спреман да нападне СНП, прву партију која се супротставила ДПС-у, и то у вријеме када је то било много теже урадити него данас, и наставила да буде на том путу дуже од двије деценије- наводе из СНП-а.

Питали су "плаши се млади Живковић ове „промашене“ иницијативе СНП-а јер зна да је његов шеф злоупотријебио своја уставна овлашћења и подстакао на побуну Цетињане и друге грађане Црне Горе, а све са циљем да спријечи устоличење митрополита црногорско-приморског Јоаникија".

- На срећу већинске Црне Горе, није им успјело, а овај класичан покушај пуча остаће забиљежен као још један од недостојних поступака Демократске партије социјалиста и њеног лидера. Господине Живковићу, пошто очигледно још нисте схватили, да Вас информишемо да је ДПС изгубила власт, те да живимо у секуларној држави у којој су вјерска права гарантована и заштићена. Умјесто да као млади човјек заговарате ЕУ вриједности, Ви се приклањате ДПС национализму, у преведеном интересном национализму, који не може донијети ништа добро нашој држави- истакли су из СНП-а.

Поручују Живоковићу да не бринете о СНП-у, већ да погледате у своје двориште.

- А а посебно каква Вас будућност чека у пропалом и превазиђеном ДПС-у. Подсјећамо да се ради о партији која је претрпјела толико изборних пораза у последњих годину дана, да њени функционери Бога моле да не буде ванредних парламентарних избора иако их упорно траже- закључују из СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 09:25