СНП  / - ФОТО: ФЕЈСБУК
22/01/2022 u 10:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Зна се ко је неизгласавањем Тужилачког савјета мафији продужио живот за годину дана

Знамо да сте сада забринути и по дубини и по ширини јер мир није ваша нација, интерес је ваша једина нација и вјера - оцијенили су у СНП-у.

Из СНП-а су реаговали на како су казали јадан начин Демократске Црне Горе да покуша да компромитује часни и доследни СНП и да га веже за политичку корупцију. 

- За наше чланство за протеклих 24 године постојања партије се не веже ни једна афера нити било каква начасна политичка радња. То знају грађани јако добро. СНП је био и биће и даље посвећен да се изборна воља исказана у августу 2020. године коначно спроведе. Шта сте ви из будуће коалиције „Вољели смо фотеље више од ичег“ урадили за протеклих годину дана да се та изборна воља спроведе? Ухапсисте ли Брана, Душка, Зорана и Мајбаха? Растуристе ли ДПС машинерију и смијенисте ли ДПС кадрове са функција? Потписасте ли Темељни уговор са Српском православном црквом? Избрисасте ли фантомске ДПС бираче из бирачког списка? Организовасте ли попис становништва? Урадисте ли ишта да се испуни изборна воља?! Не, господо! А причате о некој нашој издаји - поручују из СНП-а. 

Поручили су да онај ко је издао и продао СНП 2015. године мисли да је свако на продају.

- Постоје у СНП-у људи који и даље нијесу на продају, који су много више губили али никад се нијесу повлачили. Него још јаче говорили како би срушили бивши режим ДПС-а и Мила Ђукановића. Зна се ко је неизгласавањем Тужилачког савјета мафији продужио живот за годину дана - истакли су из ове парије.

Казали су да је предсједник СНП-а је увијек знао које је националности, у коју цркву иде, ком се Богу моли и којим језиком говори, за разлику од Бечића, бившег Европејца а садашњег радикала. 

- У својој недоследности сте изгубили себе и своју партијску идеју. Од толико различитих политичких идеја и политичких праваца које сте до сада промијенили, сами сте се у тој кризи идентитета погубили. Колико лица и наличија има ваша партија, видјели су грађани Црне Горе у последњих двије године. 

Гдје сте били на Тројичинданском сабору испред Храма Христовог васкрсења у Подгорици? Гдје су били ваши страначки прваци током литија?  У рекордном року су ваши партијски прваци прешли пут од тога, да у својим број мањим одијелима, из мишијих рупа посматрају како наше чланство и партијски лидери безрезервно стају у одбрану светиња, до тога да су након изборне побједе, први редови увијек били резервисани за вас. Знамо да сте сада забринути и по дубини и по ширини јер мир није ваша нација, интерес је ваша једина нација и вјера - оцијенили су у СНП-у. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:47