/ Цетиње - фото: Дан
15/06/2021 u 16:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Социјалдемократе формирале изборни штаб на Цетињу

У Изборном штабу су сви чланови општинског одбора, на челу са предсједником Дејаном Милошевићем

Социјалдемократе су формирале изборни штаб на Цетињу, уочи локалних избора који би требало да буду одржани на јесен. Из СД-а су казали да су тиме и формално ушли у предизборни режим рада.

Сједници су, како је саопштено из те партије, присуствовали предсједник Иван Брајовић, потпредсједник Дамир Шеховић, члан Предсједништва Борис Мугоша, генерални секретар Данило Миротић и координатор одбора Зоран Радоњић. Наводи се да су на састанку изабрани и нови потпредсједници Општинског одбора (ОО) СД Цетиња, Никола Мијановић и Ана Новаковић Аџић и секретар одбора Милица Николић.

- У Изборном штабу су сви чланови општинског одбора, на челу са предсједником Дејаном Милошевићем, а с обзиром на планирано ширење, састав изборног штаба биће подложан промјенама у складу са потребама одбора у току предизборне кампање- каже се у саопштењу.

Из те партије су казали да су формиране и тематске комисије на нивоу одбора, за медије, за рад са мјесним одборима, бирачким одборима и бирачким списковима, за социјална, економска питања и за образовање и здравство. Предсједник ОО СД Цетиње Дејан Милошевић казао је да су формано ступили у предизборни режим рада и да је након конвенције на којој је изабран састав општинског одбора и његов предсједник, избором потпредсједника и секретара употпуњено његово руководство.

- Предстоји велики посао и мукотрпан рад како би резултат Социјалдемократа на Цетињу био што бољи- рекао је Милошевић.

Он је казао да у СД сматрају да су досадашњим активизмом и радом њихових функционера на локалном нивоу, завриједили да повјерење грађана Цетиња њиховој партији буде веће у односу на претходне локалне изборе.

- Као и да и у наредном мандату будемо неко ко ће имати још значајнији утицај у будућој локалној власти, а самим тим и бити у прилици да на још конкретнији начин заступа интересе наших грађанки и грађана- поручио је Милошевић.

Он је казао да је, сходно томе, уз максималан рад и залагање, увјерен да одличан резултат СД-а неће изостати. У саопштењу се наводи да су прије почетка сједнице, функционери, чланови и симпатизери СД-а Цетиња присуствовали антифашистичкој шетњи „Сви смо ми Лјубо“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:52