foto: Socijaldemokrate / - FOTO: SOCIJALDEMOKRATE
26/09/2022 u 13:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Socijaldemokrate predale listu "Novo vrijeme za Bar": Socijalna pitanja u fokusu

Listu prevodi Branislav Bane Nenezić, koji je profesor fizičkog vaspitanja i predsjednik opštinskog odbora SD u Baru

Socijaldemokrate, koje samostalno izlaze na barske izbore, predale su danas izbornu listu „Novo vrijeme za Bar“ koju predvodi Branislav Bane Nenezić, a na listi se nalaze i brojne ličnosti iz sportskog i kulturnog života, te privrednici, profesori i drugi. Nenezić, koji je profesor fizičkog vaspitanja i predsjednik opštinskog odbora SD u Baru, i koji trenutno obavlja funkciju direktora DOO "Sportsko-rekreativni centar, poručio je da će se izborni program Socijalemokrata posebno baviti socijalnim pitanjima i razvojem turizma.

- Bavićemo se socijalnim pitanjima, a program ćemo predstaviti narednih dana. Promovisaćemo Bar kao turističku destinaciju i centar crnogorskog aktivnog turizma. Pored toga, bavićemo se uređem prostora i svih javnih površina, posebno onih koji su ranije služili za rekreaciju. Bar je uvijek bio pokretač socijaldemokrateske ideje u Crnoj Gori i u Baru tradicionalno izlazimo samostalno, naglasio je Nenezić.

On je naglasio da su svi podaci ukazuju na to da su Socijaldemokrate u Baru imale i imaju čvrsto uporište i bazu birača koji podržavaju socijaldemokratsko nasljeđe i napore.

Takođe, Nenezić je rekao da će Socijaldemokrate u narednom četvorogodišnjem mandatu raditi sve da podrže inicijative građana Bara.

- I ovi ljudi koji danas stoje iza mene zavrijedili su da budu tu svojim radom i zalaganjem za opšte dobro. Sami naziv liste “Novo vrijeme za Bar”, govori o novoj fazi u koju smo ušli i kao partija, razvijajući se, šireći članstvo i napredujući, ali slogan govori i o novoj razvojnoj fazi Bara u koju ćemo ga, zajedno sa svojim sugrađanima, uvesti, dodao je on.

Na listi kandidata za odbornike Socijaldemokrata su se, pored nosioca, našli: Nedeljko Lale Čović; Milena Đonović; Bećir Berjašević; Sefan Šušter; Jelena Dabović; Stevo Pejović; Drago Drobnjak; Srđan Perkolić; Adnan Perazić; Goran Simić; Milena Vujačić; Željko Đurišić; Stela Muslić; Darko Pepđonović; Predrag Adžić; Zrinka Bibezić; Amir Mačkić; Kenan Karastanović; Irma Mulić; Nikola Vukmarković; Indira Mujić; Dražen Radulović; Amir Bišević; Vlado Marstijepović; Ivona Vulezić; Jelena Nikpaljević; Elmir Duraković; Martina Srzentić; Mustafa Peročević; Mario Vučetić; Mersiha Ramčilović; Draško Popović; Benjamin Divanović; Marina Trceta; Stanislava Tanja Bardić; Danilo Orlandić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:53