/ - CAMGOZ/ DRUŠTVENE MREŽE
04/02/2024 u 21:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Spajić očekuje pojašnjenje od Milovića povodom neizručenja Camgoza

U formalno-pravnom smislu Milović je taj koji donosi odluku. Mi to razumijemo ali to su neke odluke koje utiču na međudržavne odnose i na mnoge druge stvari, kazao ej Spajić.

Premijer Milojko Spajić za Televiziju Crne Gore, naglasio je da ministar pravde Andrej Milović treba da da izjašnjenje kako je donio odluku da ne izruči turskog državljanina Binalija Čamgoza, imajući u vidu da se prema pisanju domaćih i turskih medija on ne potražuje zbog sitnih kriminalnih stvari i da on nije politički azilant.

Slučaj Camgoz: Odbijene žalbe tužilaštva i advokata, zabrana napuštanja stana ostaje na snazi

- U formalno-pravnom smislu Milović je taj koji donosi odluku. Mi to razumijemo ali to su neke odluke koje utiču na međudržavne odnose i na mnoge druge stvari tako da ministri i svi drugi članovi vlade moraju da ipak postoji neke hijararhija, linija komunikacije koja mora da postoji kako bi svi bili upućeni, da bi odnijeli optimalne odluke, ili da budemo upoznati zašto se neke odluke donose. Ne smatram da je to neki smrtni grijeh, nedostatak komunikacije je normalna stvar - istakao je Spajić, prenosi portal RTCG.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 07:51