Тамара Срзентић / - фото: Влада
30/01/2022 u 17:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Срзентић: Прогрес jе тимски спорт, постигли смо много тога

Хвала свима коjи су сарађивали са нама, са броjних локациjа широм свиjета, радили на броjним стратегиjама и политикама и градили заjедницу са нама, казала jе Срзентић

Министарство jавне управе, дигиталног друштва и медиjа jе у протеклоj години, упркос многим изазовима, реализовало броjне проjекте и активности и постигло много тога, оциjенила jе ресорна министарка Тамара Срзентић и поручила да jе прогрес тимски спорт.

- Зато смо захвални нашоj заjедници, партнерима и свима коjи су помогли у стварању промjена, у Црноj Гори и широм свиjета, у диjелу jавне управе, дигиталне трансформациjе и медиjа, коjи настављаjу помjерати границе, савjетовати нас, менторисати и подржавати на путу реформи - навела jе Срзентић

Она jе на Твитеру подиjелила видео „21 побjеда у 2021. години“, и осврнула се на резултате, рад и сарадњу jавних службеника са другим ресорима, приватним и цивилним сектором и међународном заjедницом.

Према риjечима Срзентић, они су, у изазовноj години, много радили на рjешавању проблема грађана и развоjу jавних услуга коjе у средишту имаjу потребе грађанки и грађана Црне Горе.

- Упркос броjним изазовима, постигли смо толико тога заjедно у протеклоj години. Хвала свима коjи су сарађивали са нама, са броjних локациjа широм свиjета, радили на броjним стратегиjама и политикама, помагали у развоjу услуга и градили заjедницу са нама”, казала jе Срзентић.

Она jе, како jе саопштено из Министарства, истакла да у том ресору наставлjаjу да развиjаjу платформу коjа ће на одржив начин повезати Црну Гору са свjетским лидерима коjи ће помоћи у оснаживању капацитета и грађењу jавне управе 21. виjека.

- С тим у вези, Срзентић jе на Твитеру подиjелила и Импакт Репорт 2021 - плод броjних сарадњи са домаћим и међународним партнерима, реализованих проjеката и активности Министарства jавне управе, дигиталног друштва и медиjа - додаjе се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:40