/ - Мирко Станић
17/09/2021 u 13:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Станић о директорици Филмског центра: Оснивачица неонацистичких Двери фунционерка "евроатланстке" Владе Кривокапића и Абазовића

Како неко са таквим вриjедносним системом може бити изабран на било коjу позициjу у нашоj земљи ће морати да обjасне чланови Владе коjима су пуна уста "европских интеграциjа" и "антифашизма", казао је Станић

Избор анонимне Александре Божовић за директорицу Филмског центра Црне Горе jош jедном изнова потврђуjе суштински карактер ове власти и ове Владе. Очигледна препорука за ову позициjу jе била чињеница да jе Божовићка оснивачица неонацистичког покрета "Двери" из Србиjе, коjа jе у тоj земљи, између осталог, настављач политике Димитриjа Љотића, наjзначаjниjег сарадника Хитлерове Њемачке у окупираноj Србиjи, казао је шеф медијског тима СДП-а Мирко Станић.

– Како неко са таквим вриjедносним системом може бити изабран на било коjу позициjу у нашоj земљи ће морати да обjасне чланови Владе коjима су пуна уста "европских интеграциjа" и "антифашизма" – казао је Станић.

Уколико желите да уништите jедан народ довољно jе да му уништите образовање и културу, ова пословица се на дjелу показуjе у раду Владе у коjоj jе за ове области, али и за спорт и младе, задужена Весна Братић коjа руковоство црногорских институциjа бира по властитом лику. 

Посљедице оваквих кадровских рjешења ћемо осjећати дуго, уколико се ова антиевропска и антиграђанска власт под хитно не смиjени, закључио је Станић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:09