Министар Стијовић / Министар Стијовић
02/02/2022 u 12:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стијовић: Колико сам упознат Кривокапић неће поднијети оставку, сви процеси биће заустављени у наредним мјесецима

- Просто, видјели сте, нисмо имали ни једног дана мира. Имали смо огромни притисак са свих страна - додао је он

Колико сам ја упознат, премијер Здравко Кривокапић данас неће поднијети оставку, казао је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Александар Стијовић новинарима уочи сједнице Владе.

Према његовим ријечима, на данашњој сједници не очекује ништа спектакуларно.

 - Ја лично немам никакав проблем,ово је један од најгорих послова које сам радио, а радио сам их десетине. У овом окружењу и амбијенту апсолутно сам дао све од себе. Циљ ми је био да помогнем људима, трудио сам се на сваком мјесту и у сваком свом поступку да учиним да народу буде боље у оквиру посла који сам обављао да поправљам оно што није било добро - казао је он.

Министар је навео да је правдољубив увијек је покушао да исправи ове неправде које су чињене, да се бори за добро и за људе и за животну средину.

 - Просто, видјели сте, нисмо имали ни једног дана мира. Имали смо огромни притисак са свих страна. Оно што су битне ствари које треба знати је да и кад ова влада буде изгласано њено неповјерење, биће потребни мјесеци да се формира. Кад претворите 12 министарстава у 18 или 20, потребно је урадити реорганизацију и систематизацију у тим министарствима. Промијенити њихове називе, урадити ребаланс буџета, тако да грађани треба да буду свјесни да ће сви процеси бити заустављени у наредних четири или пет мјесеци - казао је он новинарима испред Владе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 19:31