dr Adnan Striković / - SDP
01/07/2022 u 21:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Striković: Abazović vjeruje da može da mijenja budućnost

Sada vjerujem da on stvarno misli da može da mijenja budućnost. Prvo smo imali premijera koji pomjera planine, a sada nam premijer putuje kroz vrijeme. I dok mi, obični smrtnici živimo u neizvjesnoj sadašnjosti, napisao je Striković na fejsbuku

Poslanik Socijaldemokratske partije(SDP) i odbornik u bjelopoljskoj opštini dr Adnan Striković kritikovao je u petak uveče premijera Dritana Abazovića zbog izjave da "prošlost ne možemo da promijenimo, možemo da promijenimo samo budućnost".

"Kada je Dritan prvi put izgovorio već čuvenu rečenicu "prošlost ne možemo da promijenimo, možemo da promijenimo samo budućnost", pomislio sam da je lapsus lingue, i da premijer misli da trebamo mijenjati sadašnjost kako bi nam budućnost bila ljepša. Međutim, on je to na isti način ponovio još nekoliko puta. Posljednji put na konferenciji za novinare u Beogradu.", napisao je Striković na svom fejsbuk profilu.

"Sada vjerujem da on stvarno misli da može da mijenja budućnost. Prvo smo imali premijera koji pomjera planine, a sada nam premijer putuje kroz vrijeme. I dok mi, obični smrtnici živimo u neizvjesnoj sadašnjosti, Dritan skokne malo u prošlost do 13-og vijeka, pa u budućnost do ko zna kojeg", naveo je Striković.

Dodao je da "sve ne bi bilo čudno, da nam premijer nije rođen upravo iste godine (1985.), kada je Robert Zemeckis snimio kultni science fiction film "Back to the future"".

"Ostaje da vidimo da li je on stvarno crnogorski Marty (Michael J. Fox), ali i da otkrijemo ko je ekscentrični Dr Emmet (Christopher Lloyd)", ironičan je Striković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:59