Tea Gorjanc Prelević / -HRA
31/08/2022 u 21:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tea Gorjanc Prelević: Djeca nisu mjerilo, i Gebels i Musolini su imali po šestoro i petoro djece

Najpoznatiji evropski političari nemaju djecu - Angela Merkel, Makron, Tereza Mej, gej premijeri Luksemburga, Finske, Islanda, birani su na najdemokratskijim izborima i niko ozbiljan od toga nije pravio pitanje, navela je direktorka HRA

Izvršna direktorica Akcije za ljudska prava Tea Gorjanc Prelević ukazala je da najpoznatiji evropski političari nisu imali djecu i niko ozbiljan od toga nije pravio pitanje.

"Dosta više malicioznih i diskriminatornih komentara iz prepolitičkog doba! Najpoznatiji evropski političari nemaju djecu - Angela Merkel, Makron, Tereza Mej, gej premijeri Luksemburga, Finske, Islanda, pa šta, birani su na najdemokratskijim izborima i niko ozbiljan od toga nije pravio pitanje", navela je Gorjanc Prelević na fejsbuku.

"Uostalom, to što političar ima decu nikad nije bila mjera za odgovornost prema svojoj, a kamoli tuđoj djeci, npr. Gebels i Musolini su imali po šestoro i petoro djece", dodala je.

Direktorka Akcije za ljudska prava reagovala je na izjavu predsjednika Socijalističke narodne partije Vladimira Jokovića da više on i drugi funkcioner SNP-a Dado Šćekić imaju djece nego cijeli poslanički klub Demokrata.

Neostvarenim ljudima se ne može dati da vode politiku, rekao je Joković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 20:52