/ - Милан Тичић
11/01/2022 u 15:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тичић: Царевић да се не скрива иза других, да стане иза својих ријечи

Како је саопштио, "много је сличних примјера, гдје се бахатошћу, и криминалом жели извући имовинска корист, и за тај циљ се средства не бирају"

Милан Тичић, предсједник Општинског одбора ДПС Будва,  саопшто је да од предсједника Општине Будва, "свакако би било много храбрије и поштеније, када се не би скривао иза младих одборника, већ оно што има да каже, рекао под својим именом и презименом, и сопственом одговорношћу".

- Ако пожеле да виде криминал на дјелу, кад већ о њему причају, и другима га спочитавају, полазници Царевићеве политичке школе, могу да оду, рецимо до Кримовице, и тамо гледају како се отима државна земља и гради на дивље. Или би могли да прошетају до  “неурбанизованог села” гдје насљедник министра за урбанизам, узгред једини син који није род свом оцу, има "малу" кућу од “свега“ неколико стотина квадрата, без дозволе. Такође, као корисна лекција о криминалу у пракси, и злоупотреби положаја,  послужио би примјер компаније „Царинвест“, која без уговора о концесији за каменолом Платац на Кримовици, и даље наставља са радовима игноришући одлуке Владе, и став мјештана- навео је он.

Како је саопштио, "много је сличних примјера, гдје се бахатошћу, и криминалом жели извући имовинска корист, и за тај циљ се средства не бирају".

- За то вријеме Будва пропада, а руководство предвођено предсједником Општине се забавља, о чему свједочи и посљедњи примјер постављања непримјерених садржаја на званичне налоге Општине, у сврху личних обрачуна. И на крају – није најјасније шта то жели Марко Царевић лично да ми спочита? Сем ако му смета то што сам играо за црногорску  ватерполо репрезентацију и освојио златну медаљу на Европском првенству у Малаги?! Ако је то по његовим критеријумима гријех, онда признајем да сам крив- закључио је он.

    

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 09:10